Findlejlighedertilleje.dk

Find lejligheder til leje.

Lejlighed til leje i Hedehusene

Modelfoto

Lejlighed til leje i 2640 Hedehusene

Mange kvadratmeter for pengene!
Kom nemt i gang. Betal kun depositum - ingen forudbetalt husleje!

Du får Nærhedens flotteste udsigt fra lejlighedens to altaner. Lejligheden ligger øverst på et hjørne helt uden indkig fra andre lejligheder og med total fri udsigt over nærområdet.
Du kommer til at bo super tæt på både indkøbsmulighed, skole, hvis du har brug for det, og samtidig med under 500 meter til Nærhedens grønneste område ved Sejlbjerg Mose.

Ydermere betales kun 3 mdr's depositum - ingen forudbetalt husleje.

Dette er en meget rummelig 3-værelses lejlighed på 105 m2. Lys og indbydende har lejligheden hele to altaner med flot udsigt ud over Nærheden, den nye bydel i Hedehusene. Skal opleves!

Ejendommen, kaldet Oasen, er en del af den nye bydel Nærheden, som udvikles i Hedehusene. Området ligger meget naturskønt med søer og rekreative områder nær Hedeland Naturpark, men der er stadig kun 20 minutters togtur til København H. og 10 min. til Roskilde. Hedehusene station ligger i gåafstand.
I denne nye forstad opføres i alt 3000 nye boliger, egen skole og gode indkøbsmuligheder, fx har ejendommen, hvor lejligheden ligger ovenpå, en ny SuperBrugsen i stueetagen. Så der er kort til indkøb.

Der er lavet et dejligt grønt gårdmiljø på taget af SuperBrugsen, som lejlighederne er centreret omkring, og alle beboere dermed kan få glæde af. Det er et fint og meget privat samlingssted for beboerne i Oasen.